Chat with us, powered by LiveChat

Esimerkkitapauksia

Esimerkkejä elämää muuttaneistä löydöksistä. Löydä omasi tänään.

Olemme onnekkaita, sillä olemme tähän päivään mennessä saaneet tehdä yli 370,000 testiä, joista olemme kuulleet erinomaisia, positiivisia tuloksia asiakkailtamme. Alle olemme koonneet positiivisia löydöksiä, joissa elämät ovat muuttuneet paremmiksi.

Joitakin todistuksia on muokattu selkeyden ja pituuden vuoksi.

Ruoansulatusongelmia:

Sarah, 19

Lääkärini halusi tehdä minulle invasiivisen toimenpiteen selvittääkseen, miksi en saanut lisättyä painoani, mutta äitini löysi Test Your Intolerancen netistä, joten lähetimme testin nopeasti. Tulokset saimme 7 päivässä, ja niistä näkyi useita tuotteita, joita olin syönyt. Noudatimme ruokasuunnitelmaa ja heidän ehdotuksillaan sain nostettua painoa… vihdoin! Olen hyvin tyytyväinen, kiitos.

marie-loweMarie

The company were always at hand to answer any questions. I decided to have food intolerance tests done after years of digestion problems, for example IBS. I found I was intolerant to millet and oats so all those years of eating granary bread had to go. Also, deficient in Vitamin B, Vitamin D and Potassium so I now take supplements. I cannot believe the difference in my symptoms from cutting the grains out. I always presumed it was wheat and milk but these foods are okay. I highly recommend this company and amazed at their costs to give such fantastic benefits.

Migreeniä & Päänsärkyjä:

Christopher, 36

Toimistossa työskentely tarkoittaa sitä, että joudun katsomaan näyttöjä huonossa valaistuksessa, joten lasieni vahvuus on tasaisesti lisääntynyt päänsärkyjeni helpottamiseksi. En halunnut aloittaa lääkitystä, joten etsin netistä vaihtoehtoja, ja huomasin, että kyseessä voisi olla intoleranssit, joten käytin Test Your Intolerancea. Tulosten mukaan minun piti lopettaa sokerin syönti, jolle aluksi nauroin, mutta sen tehtyäni koen oloni rehellisesti mahtavaksi. Olen menettänyt painoa (tietenkin), enkä saa enää päänsärkyjä.

Vicki, 45

Olen Vicky ja olen ollut sairas niin kauan kuin muistan. Pahinta minulla oli päänsäryt, jotka eivät koskaan tuntuneet loppuvan. Sain niitä koulussa, saan niitä töissä, enkä pysty tuolloin toimimaan. Äiti hankki minulle testin jouluksi (outoa, tiedän!) ja lähetin sen. Testistä näin, että olin intolerantti kissoille, ja minulla on aina ollut kissoja! Kokeilin pidempää jaksoa ilman niitä ja päänsärkyni loppuivat, joten nyt ainakin tiedän, mistä ongelma johtuu!

Patricia, 55

Saan päänsärkyjä päivittäin, tai ainakin sain ennen kuin tein Test Your Intolerancen testin. Lähetin hiussuortuvani nopeasti ja noudatin heidän ohjeitaan. En saa enää päänsärkyjä ja oloni on jo parempi.

Väsymystä & Uupumusta:

Pauline, 25

Minulle diagnosoitiin uupumus ja jouduin ottamaan töistä sairaslomaa, ja koska työskentelen itselleni, se tarkoittaa, etten saa rahaa. Tarvitsin nopean ratkaisun, joten etsin netistä ja löysin Test Your Intolerancen. Lähetin hiusnäytteet koko perheeltäni. Minulla todettiin gluteeni-intoleranssi, ja olen nyt jättänyt sen pois ruokavaliostani ja oloni on paljon parempi. Kiitos.

Alan, 65

Olin kyllästynyt suureen unentarpeeseen, joten kävin lääkärillä, joka sanoi, etten saanut oikeita vitamiineja. Halusin tietää mitä vitamiineja tarvitsin, joten tein testin, jonka mukaan tarvitsin enemmän hedelmiä. Olen muuttanut ruokavaliotani ja tunnen oloni jo nyt pirteämmäksi. Kiitos Test Your Intolerance, testinne ansiosta en enää joudu arvailemaan.

Nivelkipua:

Amy, 37

Hei, olen Amy ja löysin Test Your Intolerancen Googlen kautta etsiessäni vastauksia kipeisiin niveliini. Minulle kerrottiin, että kyseessä voi olla ruokaintoleranssi, joten lähetin hiusnäytteen ja tuloksista näin, että olin intolerantti kaikenlaisille pähkinöille. Olen lopettanut niiden syömisen ja oloni on parantunut merkittävästi. Muut testit eivät olleet läheskään näin tarkkoja.

Saa lisää tietoa testeistämme. Omasi tilaaminen tänään on helppoa.

TILAA NYT