Chat with us, powered by LiveChat

Mitä me teemme

Autamme ihmisiä palauttamaan kehon luonnollisen tasapainon.

Olemme vakavarainen klinikka yli 10 vuoden kokemuksella, ja olemme omistautuneet auttamaan ihmisiä palauttamaan kehon luonnollisen tasapainon. Koska käytämme viimeisintä bioteknologiaa, “Yhden vaiheen testimme” avulla voimme testata yli 600 ainetta. Olemme nyt yksi suurimmista intoleranssitestien tarjoajista Iso-Britanniassa. Työskentelemme yli 200 edustajan kanssa ympäri maailmaa, jotka tarjoavat testejämme asiakkailleen.

Mielenkiintoisia faktoja intoleransseista:

  • Monet ihmiset, joille diagnosoidaan intoleranssi, ovat oikeastaan intolerantteja ruokatuotteen valmistukseen käytettäville kemikaaleille.
  • Siitepölyintoleranssista kärsivät saattavat reagoida nurmikkoon, vehnään tai puiden siitepölyyn. Testimme kertoo täsmälleen siitepölyn, joka aiheuttaa oireet.
  • Yleinen ihosairauksien aiheuttaja on intoleranssi kananmunalle. Testimme ei vain kerro, oletko intolerantti kananmunalle, vaan antaa sinulle myös apua sen poistamiseen ruokavaliostasi.
  • Jos sinulla on säännöllisesti selittämättömiä ruoansulatusongelmia, sinun kannattaa testata intoleranssitasojasi löytääksesi oireiden aiheuttajan.
  • Intoleranssit kemikaaleille ja muille kuin ruokatuotteille aiheuttaa vastaavia oireita kuin ruokaintoleranssit, joten on tärkeää, että molemmat testataan samaan aikaan. Testimme on tällä hetkellä ainoa verkossa saatavilla oleva testi, joka testaa sekä ruokatuotteita että muita kuin ruokatuotteita.
  • Jokainen kärsii intoleransseista, mutta kaikki eivät johda näkyviin oireisiin tai aiheuta suuria ongelmia. Siksi yhden vaiheen testi on tärkeä, eikä sinun tarvitse maksaa ylimääräistä tietääksesi, mitä nuo intoleranssit ovat.
  • Intoleranssisi voivat vaihdella ajan myötä, ja niihin vaikuttaa altistumisesi tuotteelle ja ympäristösi. Mikäli sinulla on outoja iho-, hengitys- tai ruoansulatusongelmia, kannattaa testata intoleranssitasot säännöllisesti.

Allergiatestit. Testit numeroina.

Tehdyt testit

Noninvasiivinen vaihtoehto perinteiselle allergia- ja intoleranssiseulonnalle.

ALOITA

Bioresonance-teknologia käytännössä:

Bioresonancea on pitkään käytetty urheilun ammattilaisten kanssa auttaen heitä paranemaan nopeasti vakavista loukkaantumisista ja tukien optimaalisen terveyden ja urheilusuorituksen tasapainoa.

 

Ennen oman bioresonance-teknologiayrityksen perustamista neljä Ruotsin maastohiihtäjätiimin jäsentä (Mathias ja Thobias Fredriksson, Anders Södergren ja Björn Lindrely) keksivät bioresonance-teknologian, joka tarjoaa turvallisemman ja noninvasiivisen tavan optimoida ja parantaa yksilöiden fyysistä ja henkistä suoritusta. Maailmanmestaruuskilpailuihin valmistatuessaan tiimi käyttää samaa teknologiaa parantuakseen loukkaantumisista nopeammin.

Tilaa nyt. Neljä helppoa askelta.

Askel 1

Voit valita useista testeistämme itsellesi sopivan ja tilata sen verkossa.

Askel 2

Lähetämme sinulle sähköpostilla testin lähetyslomakkeen täytettäväksi ja meille lähetettäväksi.

Askel 3

Ota hiusnäyte ja lähetä se meille testin lähetyslomakkeessa ilmoitetulla tavalla.

Askel 4

Saat kattavan testiraportin sähköpostitse 7 arkipäivän kuluessa.

Saa lisätietoa testeistämme. Voit tilata omasi helposti tänään.

TILAA NYT