Chat with us, powered by LiveChat

Rakennamme itsevarmuutta

Olemme parantaneet testejämme jatkuvasti vuodesta 2008.

 

Olemme parantaneet testejämme jatkuvasti vuodesta 2008 sille tasolle, että uskomme nyt tarjoavamme korkealaatuisimpia ei-IgE-välitteisiä tieteellisiä testejä ympäri maailmaa. Emme halua sinun vain uskovan meidän sanaamme, joten tässä on tietoja uskomuksemme tueksi.

Laitteet

Teemme testin rekisteröidyllä luokan 11a lääketieteellisellä laitteella. Muut luokan 11 tasoiset laitteet sisältävät röntgenlaitteita, ultraäänilaitteita & radiologian laitteita.

Laitteiden käyttö

Samaa laitteistoa käytetään kiinalaisissa sairaaloissa, Venäjän avaruusprojektissa, ja lisäksi sitä käyttää yli 7000 lääkäriä Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Sitä käytetään myös ammattiurheilujoukkueissa sekä olympiajoukkueissa.

Hiusten testaus

Hiusten testaus keksittiin yli 25 vuotta sitten tieteellisten tutkimusten osoittaessa, että hius on kuin nauhoite, joka on sekä vakaa että säilyttää pysyvästi tietoa. Hiusten testausta käytetään nyt säännöllisesti huumetestauksessa, oikeusteknisessä tieteessä, ravinto- ja mineraalianalyysissä ja hormoonitesteissä. Tutkijat näkevät hiusanalyysin yhtenä kehityksen mielenkiintoisimmista alueista sen vuoksi, että näytteet säilyvät paljon pidempään kuin veri- tai virtsakokeessa ja lisäksi menetelmä on nonevasiivinen ja kaikille saatavilla. Viimeaikaiset kehitykset sisältävät hiusanalyysin käytön IVF-hoidoissa.

Testi

Olemme kehittäneet ja parantaneet testejämme vuodesta 2008 alkaen ja nyt juhlimme kymmenettä vuotta ihmisten auttamisesta. Tässä ajassa olemme valmistaneet 400 000 testiä 38:ssa maassa ympäri maailmaa. Meillä on yli 216 aktiivista kumppania mukaan lukien lääkäreitä ja arvostettuja klinikoita. Olimme ensimmäisiä tarjoamassa 100% rahat-takaisin-takuuta, jos asiakas ei ollut tyytyväinen testiin ja tuloksiin (katso ehdot). Olemme ylpeitä ilmoittaessamme meidän vuoden 2017 tyytyväisyysprosentin olevan 99.5%.

 

Hiusanalyysi on hyväksytty ympäri maailmaa, sisältäen FDA:n, ja se nähdään nyt vaihtoehtona verikokeille.

Tiesitkö?

Tämän teknologian tieteellinen tutkimus juontaa juurensa vuodelle 1923.

LUE LISÄÄ

Tiede

Tämän teknologian tieteellinen tutkimus juontaa juurensa vuodelle 1923 venäläisen tutkijan Alexander Gurwitschin työhön.

Vaikka tutkimus jatkuikin, läpimurto tapahtui saksalaisen tohtorin Dr Franz Morrellin työssä 1970-luvulla.

 

Teknologian käyttö ja tieteellinen tutkimus kasvavat vuosi vuodelta. Olemme liittäneet oikealle muutamia viimeisimpiä tutkimuksia ja tieteellisiä dokumentteja tästä teknologiasta ja maailmanlaajuisesta allergioiden ja intoleranssien määrän kasvusta.

Tukea antavat dokumentit

Lyhyt katsaus kaikesta allergiatyön tutkimuksesta:

Maailmanlaajuinen allergioiden ja intoleranssien määrän kasvu:

Ruokavalion ja allergioiden välinen yhteys:

Biofysiikka ja biokemia:

Kulutusmyönteisyyden kaavat:

Saa lisää tietoa testeistämme. Omasi tilaaminen tänään on helppoa.

TILAA NYT