Chat with us, powered by LiveChat

Testistä

Kaikki ravinto- ja intoleranssitesteistämme.

Mitä me tarjoamme. Teemme valinnasta helppoa.

Olemme kehittäneet maailman kattavimmat noninvasiiviset testit. Käyttämällä uusinta bioteknologiaa turvallinen ja nopea menetelmämme käyttää hiusnäytettäsi, jonka testaamme saadaksemme tarkkoja tuloksia.

Tarvitsemme vain yhden näytteen hiuksistasi ja kattavia järjestelmiämme käyttäen lähetämme tulokset sinulle sähköpostilla vain 10 arkipäivän kuluessa. Testituloksesi sisältävät kaikki tuotteet, joihin intoleranssisi on 85% tai yli. Tuhansia testejä tehtyämme olemme todenneet 85%:n olevan se piste, jossa intoleranssin oireet alkavat näkyä.

Innovatiivisen yhden vaiheen testin avulla voimme tuottaa kattavan raportin, joka jakaantuu viiteen alueeseen:

  • Esittely tuloksistasi, jossa selitetään täsmälleen, mitä sinun pitää tehdä
  • Tuloksissasi näkyvät tuotteet
  • Mistä tuotteita löytyy (esim. missä tietyn puun alkuperä on tai mikä tuote sisältää tiettyä kemikaalia)
  • Ravintoaineet, joita kehostasi puuttuu (valinnainen)
  • Ohjeita yksilöllisistä tuloksistasi.

Intoleranssitesti

Suosituin testimme. Hiusnäytettäsi testataan 600 eri ruoka- ja muulla tuotteella. Yli 85% lukeman saaneet tuotteet merkitään potentiaalisiksi intoleranssin lähteiksi.

Ravintoainetesti

Sisältää nyt ilmaisen ravintoaineoppaan. Testimme tunnistaa tärkeät ravintoaineet, jotka saattavat puuttua ruokavaliostasi. Voimme tällä hetkellä tunnistaa jopa 80 ravintoainetta.

Metallimyrkkytesti

Hiusnäytettä testataan 24 erilaisella metallilla. Metallit on voitu niellä tai hengittää, ja ne ovat usein mahdollisia intoleranssien katalyyttejä.

Me testaamme hiuksia. Se on tarkempaa.

Toisin kuin veri- ja virtsatestauksissa – joissa viimeisin ateriasi, stressi tai muut tekijät voivat vaikuttaa tuloksiin, mikään näistä ei vaikuta hiustestaukseen ja siksi hiukset säilyttävät tietoa pidemmän aikaa. Käytämme sitten tätä tietoa testaukseen ja voimme antaa sinulle laajan kuvan intoleransseistasi.

Hius on erinomainen testimateriaali intoleransseja varten useista syistä, kuten:

  • Se ei ole niin invasiivista – vaadimme vain muutaman hiusnäytteen.
  • Testaa useampia tuotteita – verikokeilla voi yleensä testata vain muutamia tuotteita, siinä missä me voimme testata 600 erilaista tuotetta vain muutamalla hiussuortuvalla.
  • Nopeampi – testaus tehdään nopeasti ja tehokkaasti, sillä hiustestaus on paljon nopeampi prosessi kuin verikoe.
  • Se ei heikenny – Kun veri- tai virtsakoe on otettu, ne alkavat heikentyä. Hius säilyttää tietoa itsessään, eivätkä ulkoiset saasteet vaikuta siihen.
  • Kustannustehokas – kaikista näistä syistä hiustestaus on paljon halvempi kuin verikoe, ja sen avulla voimme siirtää nämä säästöt asiakkaillemme erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla.

Intoleransseista kärsivien ihmisten määrä lisääntyy.

ALOITA

Miksi minun kannattaa testauttaa itseni?

Intoleransseista kärsivien ihmisten määrä kasvaa. 5%:lla väestöstä on ruokaintoleranssidiagnoosi, josta yleisin on vehnä. 8-10%:lla väestöstä on astma. Sen lisäksi, että oireet aiheuttavat fyysistä epämukavuutta, ne voivat vaikuttaa henkilön psyykkiseen terveyteen ja monissa tapauksissa ne estävät normaalin elämisen. Oikean diagnoosin saaminen pääaiheuttajasta voi olla hankalaa. Monet testit rajoittuvat tällä hetkellä vain ruoka-aineisiin, mutta usein intoleranssi liittyykin kemikaaleihin, joita ruokamme tuotantoon käytetään.

Yleisiä intoleranssista johtuvia oireita

Yleiset intoleranssin oireet voivat sisältää ruoansulatusongelmia, kuten pöhötystä, ilmavaivoja ja jopa ripulia, sekä uupumusta, päänsärkyä ja ihon ärsytystä, kuten ihottumaa. Yksivaiheiset testimme perustuvat laajaan, noin 600 tuotteen valikoimaan, sisältäen sekä ruokatuotteita että muita tuotteita. Tärkeää on selvittää tuotteet, joille olet intolerantti. Voit sitten ryhtyä toimenpiteisiin muuttaaksesi ruokavaliotasi tai välttääksesi tilanteita, joissa tiettyjä kemikaaleja usein löytyy. Useat ihmiset uskovat olevansa gluteeni-intolerantteja tai laktoosi-intolerantteja, mutta testauksen jälkeen huomataankin toisen aineen aiheuttavan ongelmat.

Mitä me testaamme

Teetämme kattavan diagnoosin intoleransseistasi käyttämällä vain muutamaa hiussuortuvaasi. Tämän turvallisen ja noninvasiivisen tavan avulla voimme myös tutkia ravintoainepuutoksiasi.

Hiusnäytteitä käytetään nyt useissa ammateissa huume- ja alkoholitesteihin. Koska hiukset pystyvät säilyttämään tietoja, huomasimme sen olevan ihanteellinen intoleranssien, ravintoainepuutteiden ja metallimyrkkyjen testaamiseen. Tarkka raportti voidaan koota vain muutamasta suortuvasta. Kokoamme kattavan raportin, josta näet tarkasti kaikki tuotteet, joihin kehosi tällä hetkellä reagoi.

Minulle puhkesi ihottuma kaulaan ja kasvoihin, enkä saanut apua yleislääkäriltä, jota mielestäni tarvitsin. Testistä sain paljon tietoa ja se oli helppo tehdä. Sairauteni helpottuu päivittäin.

Hannah Charter

Asiakas

Saa lisää tietoa testeistämme. Omasi tilaaminen tänään on helppoa.

TILAA NYT