Chat with us, powered by LiveChat

Ryhdy Kumppaniksi

Auta asiakkaitasi löytämään syy oireisiinsa.
Miksi ryhtyä Kumppaniksi?

Miksi valita meidät?

APUA TILIASIOISSA / TUKI (PUHELIN & SÄHKÖPOSTI)

WHITE LABEL-DESIGNPALVELU

ERIKOISALENNUS

Rekisteröidy kumppaniksi tänään

Kumppanina olet oikeutettu alennuksiin tietyistä tuotteista, markkinoinnin tukidokumentteihin sekä tuotteidemme myyntiin.

Kattavan allergiatestimme avulla asiakkaiden ei tarvitse enää arvailla ruokayliherkkyyksiään, sillä tutkimme oli 600 ruoka- ja muuta tuotetta. Voit pian tarjota arvokasta palvelua asiakkaillesi testiraporttiemme kautta ja asiakkaasi saavat tärkeää tietoa siitä, mitä he tarvitsevat tehdäkseen positiivisia muutoksia elämäänsä ja välttääkseen ruoka- ja muita tuotteita, jotka saattavat vahingoittaa heidän terveyttään.

Kuinka ryhtyä Kumppaniksi

Kumppaniksi ryhtyminen on helppoa ja voit huomata sen edut jo ensimmäisen testin kohdalla. Työskentely kanssamme tarkoittaa sitä, että asiakkaasi saavat tarkkoja tuloksia ja jälkimyyntipaketin avulla liiketoimintasi saattaa saada vielä suurempia palkintoja.

Rullaa alas rekisteröintilomakkeeseen lähettääksesi rekisteröitymistietosi, ja olemme yhteydessä sinuun keskustellaksemme vaihtoehdoistasi.

Test Your Intolerancen testit ovat yksinkertaisia, noninvasiivisia ja nopeita, jonka vuoksi ne ovat erinomainen lisäpalvelu Ravintoterapian asiakkaille. Niiden avulla ongelmaruokien – ja ehkä vielä tärkeämpää – kehosta puuttuvien ravintoaineiden tunnistaminen on nopeaa, ja siksi niiden avulla voi saada vielä nopeammin tuloksia ihmisille, jotka kärsivät ruokaintoleranssien oireista.

Tiimi on ystävällinen ja avulias, ja voin varmasti sanoa, että he auttavat tukemaan ammattilaisen mainettani asiakkailleni tavalla, jolla he käsittelevät testejä, tarjoavat tuloksia ja hoitavat ongelmia.

Julie Wilkins

Julie Wilkins Nutritional Therapy

Olen työskennellyt The Intolerance Testing Groupin kanssa yli 2 vuotta, ja kokemus on ollut mahtava. He antavat erinomaista tukea. Emma ja tiimi osoittavat erinomaista, henkilökohtaisen tason huomiota vastaamalla tarpeisiini nopeasti. Minulla on ollut kunnia tavata suurin osa tiimin jäsenistä, ja he saavat minut aina hämmästymään ammattitaidollaan, tietämyksellään ja sitoumuksellaan hoitaa yrityksensä, edustajiensa ja asiakkaidensa kasvua tarjoamalla kohtuuhintaisia testejä tinkimättömällä palvelulla ja järkevillä tuloksilla. Nämä testit ovat erinomainen työkalu valmennustyöhöni, ja ne auttavat minua auttamaan asiakkaitani keskittymään jälleen polkuunsa kohti parempaa elämää ja onnellisuutta.

Mercedes Jalil

Integrative Nutrition Health, Wellness Hub

Tehdessäni tutkimusta löysin paikallisen verikokeen intoleransseja varten Irlannin Corkissa. Menin antamaan verta ja täytin lomakkeen. 3 viikkoa myöhemmin huomasin, että minun olisi pitänyt syödä kyseisiä ruokia, jotta intoleranssi näkyisi! Olin hyvin pettynyt, sillä koin olevani intolerantti vehnälle ja hiivalle. Välttelin molempia käydessäni testissä, eikä mitään näkynyt. Olin erittäin pettynyt, sillä maksoin verikokeesta 300€. Etsin netistä päivien ajan ja puhuin muutamille eri yrityksille itseni testauttamisesta. Useimmat yritykset olivat hyvin hankalia ja kalliita. Silloin törmäsin Test Your Intoleranceen, enkä ole katunut. Heidän kanssaan on helppo työskennellä ja yritys on fantastinen. Voin vain sanoa, että he pelastivat elämäni ja pidensivät sitä, josta olen ikuisesti kiitollinen. Minulla on nyt myös paljon asiakkaita, jotka kiittävät minua autettuani heitä voimaan paremmin – se on todellakin muuttanut ihmisten elämiä paremmaksi! Kiitos, Test Your Intolerance.

Mary Rossiter

Terveysalan Ammattilainen

Tunnettuani oloni poikkeuksellisen väsyneeksi useamman kuukauden ajan, päätin tehdä intoleranssitestin. Huomasin Test Your Intolerancen olevan poikkeuksellinen. Hiusten testaaminen ei ole yhtään niin intrusiivista kuin muut mahdolliset tavat. Prosessi on nopea ja hyvin tehokas. Tulokset ovat selkeitä ja pystyin ryhtymään toimenpiteisiin välittömästi. SEn jälkeen olen huomannut merkittävän vähenemisen väsyneisyydessäni ja elämänlaatuni onkin parantunut huomattavasti. Tämä on helpoin mahdollinen tapa tuntea olonsa paremmaksi. Kiitos Test Your Intolerance!

Jonathan Harker

Asiakas

Halusin vain sanoa, kuinka vaikuttunut olin palveluun. Crossfit-urheilijana ruokavalioni on erittäin tärkeä, ja minulla on ollut ongelmia painonpudotuksessa, ihon kunnossa, pidättämisessä ja olen ollut uupunut. Työkaverini kertoi minulle käyttäneensä tätä yritystä ruokatestaukseen ja sanoi olevansa tyytyväinen tuloksiin ja siihen, kuinka nopeasti hän sai ne. Päätin siis kokeilla itsekin.

Sen lisäksi, että hinta oli todella kohtuullinen, testattavien tuotteiden määrä on järkyttävä. Näin autoimmuunia sairastavana on parempi, mitä enemmän tuotteita testataan! Menin siis nettiin, seurasin ohjeita ja viikon kuluessa sain tulokset. Olen jo aloittanut tuotteiden poiston ruokavaliostani ja ottanut käyttöön vitamiineja, joita kehostani puuttui. Nukun jo paremmin, minulta on lähtenyt hirveästi nesteitä ja tunnen oloni paljon paremmaksi. Ihonikin puhdistuu jo.

Jos sinulla on ongelmia, suosittelen ehdottomasti ottamaan tämän testin nähdäksesi, minkä kanssa kehollasi on ongelmia. Saatat yllättyä tuloksistasi. Nykypäivänä, kun ruoissa on niin paljon prosessoituja asioita, ei voi koskaan tietää, mikä aiheuttaa ongelmia! Kiitos!

Christi Ross

NW Catering

Olen huomannut hiusanalyysin olevan erittäin hyödyllistä niin ruokavalion ja ympäristöyliherkkyyksien löytämiseen kuin ravintoainepuutteiden huomaamiseen kehossani. Syön terveellisesti, mutta jotkut syömäni tuotteet aiheuttivat ongelmia! Nyt voin poistaa ne ruokavaliostani hetkeksi ja antaa kehoni levätä! Lisäksi voin nyt monipuolistaa ruokavaliotani vitamiineilla ja mineraaleilla, joista kehollani oli puute. Mahtava tapa varmistaa, että saan kaiken tarvittavan elääkseni terveellisesti!

Linda

Kanada

Olen kärsinyt IBS:stä usean vuoden ajan saamatta oikeaa apua lisäravinteista, ja intoleranssitesti avasi silmäni. Useat ruokatuotteet, joille olin intolerantti, olivat olleet perustuotteita ruokavaliossani. Tunsin oloni niin paljon paremmaksi jo ensimmäisten päivien aikana sen jälkeen, kun olin poistanut ne ruokavaliostani. Ravintoainetesti sai myös elämäni muuttumaan merkittävästi. Olin ottanut lisäravinteina vitamiineja ja mineraaleja, joita en tarvinnut. Kun aloin ottaa tarvitsemiani ravintolisiä, huomasin pystyväni keskittymään paremmin ja mielialani parani! Olen suositellut näitä testejä kolmelle ihmiselle ja jatkan suosittelua kaikille, jotka eivät ole tyytyväisiä ruokavalioonsa tai perinteiseen allergiatestiin.

Flavia

Auta asiakkaitasi löytämään syy oireisiinsa. Ansaitse rahaa myymällä tuotteita, joihin uskot, ja kasvata tuotetarjontaasi.

LISÄÄ TIETOA

Rekisteröitymislomake

Olemme sinuun yhteydessä keskustellaksemme kumppaniksi ryhtymisen seuraavista vaiheista.