Chat with us, powered by LiveChat

Tietosuojakäytäntö

Johdanto

Tervetuloa Healthy Stuff Online Limitedin tietosuojailmoitukseen

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi. Tämä tietosuojailmoitus kertoo sinulle, miten hoidamme henkilötietojasi, kun otat meihin yhteyttä, otamme sinuun yhteyttä tai kun vierailet sivustollamme https://www.allergytest.fi/ (sivustollamme) (riippumatta siitä, missä olet ota meihin yhteyttä tai käy sivustollamme osoitteesta) ja kerro yksityisyyden suojasta ja siitä, miten laki suojaa sinua.

Tämä tietosuojailmoitus toimitetaan kerrostetussa muodossa, jotta voit siirtyä alla oleville tietyille alueille. Käytä myös sanastoa ymmärtääksesi joidenkin tässä tietosuojailmoituksessa käytettyjen termien merkityksen.

1. Tärkeää tietoa ja keitä olemme

2. Keräämämme tiedot sinusta

3. Kuinka henkilötietojasi kerätään?

4. Kuinka käytämme henkilötietojasi

5. Henkilötietojesi paljastaminen

6. Kansainväliset siirrot

7. Tietoturva

8. Tietojen säilyttäminen

9. Lailliset oikeutesi

10. Sanasto

1. Sisältönormit

Tämän tietosuojailmoituksen tarkoitus

Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on antaa sinulle tietoa siitä, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi, mukaan lukien kaikki tiedot, jotka saatat antaa sivustollamme, kun kirjaudut uutiskirjeeseemme, ostat tuotetta tai palvelua tai osallistut kilpailuun.

Sivustoamme ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä kerää tietoisesti lapsia koskevia tietoja.

On tärkeää, että luet tämän tietosuojailmoituksen yhdessä minkä tahansa muun tietosuojailmoituksen tai oikeudenmukaista käsittelyä koskevan ilmoituksen kanssa, jotka voimme antaa tietyissä tilanteissa, kun keräämme tai käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja, jotta olisit täysin tietoinen siitä, miten ja miksi käytämme tietojasi . Tämä tietosuojailmoitus täydentää muita ilmoituksia, eikä sen tarkoituksena ole kumota niitä.

Ohjain

Olemme rekisterinpitäjä ja vastuussa henkilötiedoistasi.

Healthy Stuff Online Limited on rekisterinpitäjä ja vastuussa henkilötiedoistasi (joihin tässä tietosuojailmoituksessa viitataan nimellä ”me”, ”me” tai ”meidän”).

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan, joka vastaa tähän tietosuojailmoitukseen liittyvien kysymysten valvonnasta. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta, mukaan lukien pyynnöt käyttää laillisia oikeuksiasi kohdassa 9.1, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan käyttämällä alla olevia tietoja.

Yhteystiedot.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai tietosuojakäytännöistämme, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan seuraavilla tavoilla:

  • Oikeushenkilön täydellinen nimi: Healthy Stuff Online Limited
  • DPO: n koko nimi: Jason Wootton
  • Sähköpostiosoite: [email protected]
  • Postiosoite: Yksikkö 1a, Bonington Complex, Trent Lane, DE74 2PY

Sinulla on oikeus tehdä valitus milloin tahansa Information Commissioner’s Office (ICO): lle, Ison-Britannian tietosuojakysymysten valvontaviranomaiselle (www.ico.org.uk). Arvostamme kuitenkin mahdollisuutta käsitellä huolesi ennen kuin otat yhteyttä ICO: han, joten ota ensin yhteyttä meihin.

Velvollisuutesi ilmoittaa meille muutoksista.

On tärkeää, että henkilötietosi, joita pidämme sinusta, ovat tarkkoja ja ajantasaisia. Pidä meidät ajan tasalla, jos henkilötietosi muuttuvat suhteessasi meihin.

Kolmannen osapuolen linkit.

Sivustollamme voi olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, laajennuksiin ja sovelluksiin. Napsauttamalla näitä linkkejä tai sallimalla kyseiset yhteydet, kolmannet osapuolet voivat antaa mahdollisuuden kerätä tai jakaa tietoja sinusta. Emme hallitse näitä kolmansien osapuolien verkkosivustoja emmekä ole vastuussa niiden tietosuojalausunnoista. Kun poistut sivustoltamme, suosittelemme lukemaan jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojailmoituksen.

2. Keräämämme tiedot sinusta

Henkilötiedoilla tai henkilökohtaisilla tiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa henkilöä koskevia tietoja, joista henkilö voidaan tunnistaa. Se ei sisällä tietoja, joista henkilöllisyys on poistettu (nimettömiä tietoja).

Voimme kerätä, käyttää, tallentaa ja siirtää erilaisia ​​henkilötietoja sinusta, jotka olemme ryhmitelleet seuraavasti:

  • Henkilöllisyystiedot sisältävät etunimen, tyttönimen, sukunimen, käyttäjänimen tai vastaavan tunnisteen, arvonimen, syntymäajan
  • Yhteystiedot sisältävät laskutusosoitteen, toimitusosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerot.
  • Taloudelliset tiedot sisältävät pankkitilin ja maksukortin tiedot.
  • Tapahtumatiedot sisältävät tietoja maksuista sinulle ja sinulta sekä muita yksityiskohtia tuotteista ja palveluista, jotka olet ostanut meiltä.
  • Tekniset tiedot sisältävät [Internet-protokollan (IP) osoitteen, kirjautumistiedot, selaimen tyypin ja version, aikavyöhykeasetuksen ja sijainnin, selaimen laajennustyypit ja versiot, käyttöjärjestelmän ja alustan sekä muun tekniikan laitteissa, joita käytät sivustollemme pääsemiseksi. ].
  • Profiilitiedot sisältävät käyttäjänimesi ja salasanasi sekä tekemäsi ostokset tai tilaukset.
  • Markkinointi- ja viestintätiedot sisältävät mieltymyksesi markkinoinnin vastaanottamiseksi meiltä ja kolmansilta osapuoliltamme sekä viestintäasetuksesi.

Keräämme, käytämme ja jaamme myös yhdistettyjä tietoja, kuten tilastollisia tai väestötietoja, mihin tahansa tarkoitukseen. Koostetut tiedot voivat olla peräisin henkilökohtaisista tiedoistasi, mutta niitä ei pidetä laissa henkilötietoina, koska nämä tiedot eivät paljasta suoraan tai epäsuorasti henkilöllisyyttäsi. Voimme esimerkiksi yhdistää käyttötietosi laskeaksesi prosenttiosuuden käyttäjistä, jotka käyttävät tiettyä verkkosivuston ominaisuutta. Jos kuitenkin yhdistämme tai yhdistämme yhdistetyt tiedot henkilötietoihisi, jotta ne voivat tunnistaa sinut suoraan tai epäsuorasti, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Emme kerää sinusta mitään erityisiä henkilötietoluokkia (tämä sisältää tietoja rodustasi, etnisestä alkuperästäsi, uskonnollisista tai filosofisista vakaumuksistasi, sukupuolielämästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, poliittisista mielipiteistä, ammattiyhdistyksen jäsenyydestä, terveydestäsi sekä geneettisistä ja biometrisistä tiedoista) . Emme myöskään kerää tietoja rikostuomioista ja rikoksista.

Jos et anna henkilötietoja

Jos meidän on kerättävä henkilötietoja lain mukaan tai kanssasi solmimamme sopimuksen ehtojen mukaisesti ja et pysty toimittamaan näitä tietoja pyydettäessä, emme ehkä pysty täyttämään meillä olevaa sopimusta tai yritämme tehdä kanssasi (esimerkiksi tarjota sinulle tavaroita tai palveluja). Tällöin joudumme ehkä peruuttamaan kanssamme olevan tuotteen tai palvelun, mutta ilmoitamme sinulle, jos näin on kyseisenä ajankohtana.

3. Kuinka henkilötietojasi kerätään?

Käytämme erilaisia ​​tapoja kerätä tietoja sinulta ja sinulta, mukaan lukien:

Suorat vuorovaikutukset. Voit antaa meille henkilöllisyytesi, yhteystietosi ja taloudelliset tietosi täyttämällä lomakkeita tai lähettämällä meille sähköpostia postitse, puhelimitse, sähköpostilla tai muuten. Tämä sisältää henkilötiedot, jotka annat, kun:

  • pyydä tuotteitamme tai palveluitamme;
  • ota meihin yhteyttä puhelimitse, sivustomme kautta tai muulla tavalla;
  • luoda tili sivustollemme;
  • hylätyt liiketoimet;
  • tilata palvelumme tai julkaisumme;
  • pyytää markkinoinnin lähettämistä sinulle;
  • osallistua kilpailuun, ylennykseen tai kyselyyn; tai
  • Anna meille palautetta.

Automatisoidut tekniikat tai vuorovaikutukset. Kun olet vuorovaikutuksessa sivustollemme, voimme kerätä automaattisesti teknisiä tietoja laitteistasi, selaustoiminnoistasi ja malleistasi. Keräämme näitä henkilötietoja käyttämällä evästeitä, palvelinlokeja ja muita vastaavia tekniikoita. Saatamme myös saada sinusta teknisiä tietoja, jos vierailet muilla evästeitä käyttävillä verkkosivustoilla. Katso lisätietoja  evästekäytännöstämme  .

Kolmannet osapuolet tai julkisesti saatavilla olevat lähteet. Saatamme saada sinusta henkilötietoja useilta kolmansilta osapuolilta alla esitetyllä tavalla:

  • Seuraavien osapuolten tekniset tiedot:
    • analyysin tarjoajat, kuten Google, joka toimii EU: n ulkopuolella;
    • mainosverkot; ja
    • hakutietojen tarjoajat.
  • Yhteystiedot, talous- ja transaktiotiedot teknisten, maksu- ja toimituspalvelujen tarjoajilta

Kuinka käytämme henkilötietojasi

Käytämme henkilötietojasi vain, kun laki sallii sen. Yleisimmin käytämme henkilötietojasi seuraavissa olosuhteissa:

  • Missä meidän on täytettävä sopimus, olemme tekemässä tai olemme tehneet kanssasi.
  • Jos se on välttämätöntä laillisten (tai kolmannen osapuolen) etujemme kannalta, ja etusi ja perusoikeutesi eivät ole tärkeämpiä kuin nämä edut.
  • Jos meidän on noudatettava lakisääteistä tai sääntelyvelvollisuutta.

Napsauttamalla tätä saat lisätietoja laillisista perusteista, joihin luotamme henkilötietojesi käsittelyssä.

Yleensä emme luota suostumukseen oikeusperustana henkilötietojesi käsittelyssä muutoin kuin suhteessa kolmannen osapuolen suoramarkkinointiviestinnän lähettämiseen sinulle sähköpostitse tai tekstiviestinä. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

Tarkoitukset, joihin käytämme henkilötietojasi.

Olemme esittäneet alla taulukotaulukon kuvauksen kaikista tavoista, joilla aiomme käyttää henkilötietojasi ja mihin oikeusperustaan ​​luotamme. Olemme myös tunnistaneet oikeutetut etumme tarvittaessa.

Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi useammalla kuin yhdellä laillisella syyllä, riippuen tietystä tarkoituksesta, johon käytämme tietojasi. Ota yhteyttä, jos tarvitset tietoja tietystä oikeusperustasta, johon luotamme käsitellessäsi henkilötietojasi, jos alla olevassa taulukossa on esitetty useampi kuin yksi peruste.

Tarkoitus / toiminta Tietojen tyyppi Tietojenkäsittelyn laillinen perusta, mukaan lukien oikeutettu etu
Rekisteröi sinut uudeksi asiakkaaksi (a) henkilöllisyys
(b) yhteyshenkilö
Teidän kanssaan tehdyn sopimuksen täyttäminen
Käsittelemään ja toimittamaan tilauksesi, mukaan lukien:
(a) maksujen, palkkioiden ja maksujen hallinta
(b) Keräämään ja perimään meille velkaa
(a) henkilöllisyys
(b) yhteyshenkilö
(c) taloudellinen
(d) liiketoimi
(e) markkinointi ja viestintä
(a) sopimuksen tekeminen kanssasi
(b) välttämätön oikeutettujen etujemme kannalta (meille kuuluvien velkojen perimiseksi)
Hallita suhdettamme sinuun, joka sisältää:
(a) ilmoituksen sinulle ehdoihimme tai tietosuojakäytäntömme muutoksista
(b) kehotuksen jättämään arvostelu tai vastaamaan kyselyyn
(a) henkilöllisyys
(b) yhteyshenkilö
(c) profiili
(d) markkinointi ja viestintä
(a) sellaisen sopimuksen kanssasi
(b) noudattamisen edellyttämiä laillinen velvoite
(c) välttämätöntä meidän oikeutettuja etuja (pitämään tietomme ajan tasalla ja selvittää, miten asiakkaat käyttävät tuotteet / palvelut)
Jotta voit osallistua palkintojen arvontaan, kilpailuun tai kyselyn täyttämiseen (a) henkilöllisyys
(b) yhteyshenkilö
(c) profiili
(d) käyttö
(e) markkinointi ja viestintä
(a) sellaisen sopimuksen kanssasi
(b) välttämätöntä meidän oikeutettuja etuja (selvittää, miten asiakkaat käyttävät tuotteita / palveluita, niitä kehitetään ja kasvattaa liiketoimintaamme)
Liiketoimintamme ja sivustomme hallinnointi ja suojaaminen (mukaan lukien vianmääritys, tietojen analysointi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, tietojen raportointi ja ylläpito) (a) henkilöllisyys
(b) yhteyshenkilö
(c) tekninen
(a) Tarvitaan oikeutettujen etujemme kannalta (liiketoimintamme hoitaminen, hallinto- ja IT-palveluiden tarjoaminen, verkkoturvallisuus, petosten estämiseksi ja liiketoiminnan uudelleenjärjestelyjen tai ryhmän uudelleenjärjestelyjen yhteydessä).
(b) Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
Toimittaa sinulle relevanttia verkkosivuston sisältöä ja mainoksia ja mitata tai ymmärtää sinulle tarjoamamme mainonnan tehokkuutta (a) henkilöllisyys
(b) yhteyshenkilö
(c) profiili
(d) käyttö
(e) markkinointi ja viestintä
(f) tekninen
Tarvitaan oikeutettujen etujen (tutkia, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme / palveluitamme, kehittää niitä, kasvattaa liiketoimintaamme ja tiedottaa markkinointistrategiamme)
Tietojen analytiikan käyttäminen sivustomme, tuotteiden / palveluiden, markkinoinnin, asiakassuhteiden ja kokemusten parantamiseen (a) Tekninen
(b) Käyttö
Tarvitaan oikeutettujen etujemme kannalta (määritellä tuotteidemme ja palvelujemme asiakastyypit, pitää sivustomme ajan tasalla ja merkityksellisenä, kehittää liiketoimintaamme ja tiedottaa markkinointistrategiamme)
Tehdä sinulle ehdotuksia ja suosituksia tuotteista tai palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua (a) Tunnus
(b) Yhteys
(c) Tekninen
(d) Käyttö
(e) Profiili
Tarvitaan oikeutettujen etujemme kannalta (tuotteidemme / palvelujemme kehittämiseksi ja liiketoimintamme kasvattamiseksi)

Kolmannen osapuolen arvostelusivustot

Voimme välittää yhteystietosi ja rajoitetun ostohistorian jommallekummalle nimetyistä arvostelukumppaneistamme (TrustedShops tai TrustPilot) kerätäksemme palautetta sinulta ostoksesi jälkeen verkkosivustollamme. Nämä tiedot säilytetään vain suojatulla kumppanitilillämme, eikä tarkastuskumppani tai mikään muu kolmas osapuoli voi käyttää niitä eikä käyttää niitä muihin tarkoituksiin kuin palautteen antamiseen kokemuksestasi kanssamme.

Hylätyt ostokset

Siinä tapauksessa, että aloitat ostoksen verkkosivustomme kautta ja et suorita koko kassaprosessia loppuun, lähetämme sinulle kertaluonteisen sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan ostoksesi epätäydellisestä tilasta. Saat vain yhden näistä sähköposteista, eikä tietojasi siirretä muihin kampanjatietokantoihin tai kolmansille osapuolille.

Kampanjatarjoukset meiltä

Voimme käyttää henkilöllisyystietojasi, yhteystietojasi, teknisiä, käyttö- ja profiilitietojasi muodostamaan näkemyksen siitä, mitä mielestämme haluat tai tarvitset tai mikä saattaa kiinnostaa sinua. Näin päätämme, mitkä tuotteet, palvelut ja tarjoukset voivat olla sinulle merkityksellisiä (kutsumme tätä markkinoinniksi).

Saat markkinointiviestintää meiltä, ​​jos olet pyytänyt meiltä tietoja tai ostanut meiltä tavaroita tai palveluita tai jos annoit meille tietosi ilmoittaudutessasi kilpailuun tai ilmoittautuessasi kampanjaan, etkä ole kussakin tapauksessa poistunut käytöstä markkinoinnin vastaanottamisesta.

Mainonta sähköpostitse, jos et tilaa uutiskirjettä ja oikeutesi kieltäytyä.

Jos saamme sähköpostiosoitteesi tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä, etkä ole valinnut sitä etkä ole kuluttaja, jonka vakinainen asuinpaikka on Puolassa, pidätämme oikeuden lähettää sinulle säännöllisesti sähköpostitse tuotteita tuotevalikoimaamme, jotka ovat samanlaisia ​​kuin olet jo ostanut. Tämä palvelee oikeutettuja etujamme markkinoidessamme ja mainostamalla tuotteitamme asiakkaille, jotka ovat eturintamassa etujen tasapainottamisessa. Voit kieltäytyä käyttämästä sähköpostiosoitettasi milloin tahansa lähettämällä viestin alla määritettyyn yhteysvaihtoehtoon tai käyttämällä mainosviestissä olevaa opt-out-linkkiä ilman, että siitä aiheutuu kuluja, jotka ylittävät tukikohdassa hinnat.

Kolmannen osapuolen markkinointi

Saamme nimenomaisen suostumuksesi ennen kuin jaamme henkilötietojasi kolmannen osapuolen yrityksille, jotka eivät ole Healthy Stuff Online Limited -yrityksiä markkinointitarkoituksiin.

Sähköpostimainonta, jos tilaat uutiskirjeen

Jos tilaat uutiskirjeemme, lähetämme sinulle säännöllisesti sähköpostiuutiskirjeemme suostumuksesi perusteella Art. 6 (1) 1 litraa a) GDPR, käyttämällä erikseen tätä tarkoitusta varten tarvitsemiasi tai luovuttamiaan tietoja.

Voit peruuttaa uutiskirjepalvelun milloin tahansa. Tätä tarkoitusta varten voit joko lähettää viestin alla määriteltyyn yhteysvaihtoehtoon tai käyttää uutiskirjeen opt-out-linkkiä. Kun peruutat tilauksen, poistamme sähköpostiosoitteesi, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojen jatkokäyttöön tai pidätämme oikeuden käyttää henkilötietojasi edelleen lain sallimassa laajuudessa ja tavalla, josta ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa .

Poistuminen

Voit pyytää meitä tai kolmansia osapuolia lopettamaan markkinointiviestien lähettämisen milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä milloin tahansa.

Kun kieltäydyt näiden markkinointiviestien vastaanottamisesta, tämä ei koske henkilötietoja, jotka toimitetaan meille tuotteen / palvelun oston seurauksena.

Keksit

Voit asettaa selaimesi kieltäytymään kaikista tai joistakin selaimen evästeistä tai ilmoittamaan, kun verkkosivustot asettavat tai käyttävät evästeitä. Jos poistat evästeet käytöstä tai eväät evästeet, ota huomioon, että joihinkin sivustomme osiin ei ehkä pääse tai ne eivät toimi oikein. Lisätietoja käytetyistä evästeistä on  evästekäytännössämme .

Tarkoituksen muutos

Käytämme henkilötietojasi vain niihin tarkoituksiin, joita varten olemme niitä keränneet, paitsi jos katsomme kohtuudella, että meidän on käytettävä niitä muusta syystä ja että syy on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa. Jos haluat saada selvityksen siitä, kuinka käsittely uuteen tarkoitukseen on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa, ota meihin yhteyttä.

Jos meidän on käytettävä henkilötietojasi etuyhteydettömään tarkoitukseen, ilmoitamme sinulle ja selitämme oikeusperustan, jonka avulla voimme tehdä niin.

Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi ilman sinun tietosi tai suostumustasi yllä olevien sääntöjen mukaisesti, jos laki sitä vaatii tai sallii.

4. Henkilötietojesi paljastaminen

Saatamme joutua jakamaan henkilötietojasi alla mainittujen osapuolten kanssa edellä 4 kohdassa olevassa taulukossa esitettyihin tarkoituksiin.

  • Sisäiset kolmannet osapuolet. Muut ryhmän yritykset, jotka toimivat yhteisinä rekisterinpitäjinä tai jalostajina.
  • Ulkopuoliset kolmannet osapuolet
    • Isossa-Britanniassa sijaitsevat palveluntarjoajat, jotka tarjoavat IT- ja järjestelmänhallintapalveluja.
    • Ammatilliset neuvonantajat, jotka toimivat jalostajina tai yhteisinä rekisterinpitäjinä, mukaan lukien lakimiehet, pankkiirit, tilintarkastajat ja vakuutusyhtiöt, jotka sijaitsevat Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja tarjoavat konsultointi-, pankki-, laki-, vakuutus- ja kirjanpitopalveluja.
    • HM Revenue & Customs, sääntelyviranomaiset ja muut viranomaiset, jotka toimivat Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevina jalostajina tai yhteisinä rekisterinpitäjinä ja jotka edellyttävät tietojenkäsittelytoimista ilmoittamista tietyissä olosuhteissa.
  • Erityiset edellä 3.3 kohdassa olevassa taulukossa luetellut kolmannet osapuolet.
  • Kolmannet osapuolet, joille voimme päättää myydä, siirtää tai yhdistää osia liiketoimintaamme tai omaisuuttamme. Vaihtoehtoisesti voimme pyrkiä hankkimaan muita yrityksiä tai sulautumaan niiden kanssa. Jos liiketoiminnassamme tapahtuu muutos, uudet omistajat voivat käyttää henkilötietojasi samalla tavalla kuin tässä tietosuojailmoituksessa esitetään.

Vaadimme kaikkia kolmansia osapuolia kunnioittamaan henkilötietojesi turvallisuutta ja käsittelemään niitä lain mukaisesti. Emme salli kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa ja annamme heille oikeuden käsitellä henkilötietojasi vain tiettyihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti.

5. Kansainväliset siirrot

Emme siirrä henkilötietojasi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle.

Aina kun siirrämme henkilötietojasi ETA-alueelta, varmistamme, että sille tarjotaan samanlainen suoja varmistamalla vähintään yhden seuraavista suojatoimenpiteistä:

  • Siirrämme henkilötietojasi vain maihin, joiden on katsottu tarjoavan riittävän suojan henkilötiedoille Euroopan komission toimesta. Katso lisätietoja kohdasta Euroopan komissio: Henkilötietojen suojan riittävyys EU: n ulkopuolisissa maissa.
  • Kun käytämme Yhdysvalloissa sijaitsevia palveluntarjoajia, voimme siirtää heille tietoja, jos ne ovat osa Privacy Shield -palvelua, joka vaatii heitä tarjoamaan samanlaisen suojan kuin Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä jaetut henkilötiedot. Katso lisätietoja Euroopan komissiosta: EU-USA Privacy Shield.

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja mekanismista, jota käytämme siirrettäessä henkilötietojasi ETA-alueelta.

6. Tietoturva

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimet estääkseen henkilötietojesi vahingossa katoamisen, käytön tai luvattoman käytön, muuttamisen tai paljastamisen. Lisäksi rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi vain työntekijöille, edustajille, urakoitsijoille ja muille kolmansille osapuolille, joilla on liiketoiminnan tarvetta tietää. He käsittelevät henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti ja heitä koskee salassapitovelvollisuus

Olemme ottaneet käyttöön menettelyt epäiltyjen henkilötietojen tietoturvaloukkausten torjumiseksi ja ilmoitamme sinulle ja kaikille soveltuville sääntelyviranomaisille rikkomuksista, jos meidän on lakisääteisesti tehtävä niin.

7. Tietojen säilyttäminen

Kuinka kauan käytät henkilökohtaisia ​​tietojani?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joita varten keräämme ne, mukaan lukien lakisääteisten, kirjanpitoa tai raportointia koskevien vaatimusten täyttämiseksi.

Asianmukaisen henkilötietojen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojesi määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, henkilötietojesi luvattomasta käytöstä tai paljastamisesta mahdollisesti aiheutuvan vahingon riskin, tarkoitukset, joihin käsittelemme henkilötietojasi ja onko voimme saavuttaa nämä tavoitteet muilla tavoin ja sovellettavilla lakivaatimuksilla.

Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojesi eri näkökohtien säilytysjaksoista ovat saatavilla säilytyskäytännössämme, jota voit pyytää meiltä ottamalla meihin yhteyttä.

Joissakin olosuhteissa voit pyytää meitä poistamaan tietosi: katso lisätietoja alla olevasta Pyydä poistamista.

Joissakin olosuhteissa voimme anonymisoida henkilötietosi (jotta niitä ei voida enää yhdistää sinuun) tutkimus- tai tilastotarkoituksiin, jolloin voimme käyttää näitä tietoja loputtomiin ilmoittamatta siitä sinulle

8. Lailliset oikeutesi

Tietyissä olosuhteissa sinulla on tietosuojalakien mukaiset oikeudet henkilötietoihisi. Lailliset oikeutesi ovat:

  • Pyydä pääsyä henkilötietoihisi (tunnetaan yleisesti nimellä ”rekisteröityjen pääsypyyntö”). Tämän avulla voit saada kopion henkilökohtaisista tiedoistamme ja tarkistaa, että käsittelemme niitä laillisesti.
  • Pyydä henkilötietojesi oikaisemista. Tämä antaa sinun korjata kaikki puutteelliset tai virheelliset tiedot, joita pidämme sinusta, vaikka meidän on ehkä tarkistettava meille antamiesi uusien tietojen oikeellisuus.
  • Pyydä henkilötietojesi poistamista. Tämän avulla voit pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietoja, jos ei ole mitään hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietosi, jos olet onnistuneesti käyttänyt oikeutta vastustaa käsittelyä (katso alla), jos olemme saattaneet käsitellä tietojasi laittomasti tai jos meidän on poistettava henkilötietosi noudattaa paikallista lakia. Huomaa kuitenkin, että emme voi aina pystyä täyttämään poistopyyntöäsi tietyistä oikeudellisista syistä, joista ilmoitetaan sinulle tarvittaessa pyyntösi yhteydessä.
  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä silloin, kun luotamme oikeutettuun etuun (tai kolmannen osapuolen etuun) ja tilanteessasi on jotain, joka saa sinut vastustamaan käsittelyä tällä perusteella, koska sinusta tuntuu, että se vaikuttaa perusoikeuksiisi oikeuksia ja vapauksia. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksia varten. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottavia laillisia perusteita käsitellä tietojasi, mikä ohittaa sinun oikeutesi ja vapaudesi.
  • Pyydä henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Tämän avulla voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa: (a) jos haluat meidän varmistavan tietojen oikeellisuuden; (b) jos tietojen käyttö on laitonta, mutta et halua meidän poistavan niitä; (c) missä tarvitset meitä pitämään tietoja, vaikka emme enää sitä tarvitsisikaan, koska tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen; tai (d) olet vastustanut tietojemme käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä pakottavia laillisia perusteita käyttää niitä.
  • Pyydä henkilötietojesi siirtämistä sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automaattisia tietoja, jotka annoit meille alun perin suostumuksesi tai joissa käytimme tietoja suorittaaksemme sopimuksen kanssasi.
  • Peruuta suostumus milloin tahansa, kun luotamme suostumukseen henkilötietojesi käsittelyssä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista suoritetun käsittelyn laillisuuteen. Jos peruutat suostumuksesi, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä tuotteita tai palveluita. Neuvomme sinua, jos näin on, kun peruutat suostumuksesi.

Jos haluat käyttää mitä tahansa edellä 9.1 kohdassa mainittuja oikeuksia, ota meihin yhteyttä.

Oikeutesi

Koska olet rekisteröity, sinulla on seuraavat oikeudet seuraavien mukaan:

• taide. 15 GDPR, oikeus saada tietoja käsittelemistämme henkilötiedoistasi siinä kuvatulla tavalla;

•taide. 16 GDPR, oikeus vaatia välittömästi virheellisten tietojen korjaamista tai meidän tallentamiesi henkilötietojen täydentämistä;

• taide. 17 GDPR, oikeus pyytää meiltä tallennettujen henkilötietojesi poistamista, ellei jatkokäsittelyä tarvita – käyttää sananvapauden ja tiedonsaantioikeutta; – laillisen velvoitteen noudattamisesta – yleisen edun vuoksi tai – oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi, toteuttamiseksi tai puolustamiseksi

• taide. 18 GDPR, oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista siltä osin kuin: – olet kiistänyt tietojen oikeellisuuden; – käsittely on laitonta, mutta kieltäydyt niiden poistamisesta – emme enää tarvitse tietoja, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen, tai – olet jättänyt vastustuksen käsittelyyn artikkelin mukaisesti. 21 GDPR;

• taide. 20 GDPR, oikeus vastaanottaa meille toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa tai pyytää niiden lähettämistä toiselle rekisterinpitäjälle;

• taide. 77 GDPR, oikeus valittaa valvontaviranomaiselle. Pääsääntöisesti voit ottaa yhteyttä valvontaviranomaiseen tavallisessa asuin- tai työpaikallasi tai yrityksen pääkonttorissa.

Maksua ei yleensä tarvita.

Sinun ei tarvitse maksaa henkilötietojesi käytöstä (tai muiden oikeuksien käyttämisestä). Voimme kuitenkin periä kohtuullisen maksun, jos pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva tai kohtuuton. Vaihtoehtoisesti voimme kieltäytyä täyttämästä pyyntöäsi näissä olosuhteissa.

Mitä tarvitsemme sinulta.

Saatamme joutua pyytämään sinulta tarkkoja tietoja auttaaksemme meitä vahvistamaan henkilöllisyytesi ja varmistamaan sinun oikeutesi käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on turvatoimi sen varmistamiseksi, että henkilötietoja ei paljasteta kenellekään, jolla ei ole oikeutta vastaanottaa niitä. Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä pyytääksesi lisätietoja vastauksestasi nopeuttamiseksi.

Määräaika vastata.

Yritämme vastata kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Toisinaan se voi kestää kauemmin kuin kuukauden, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla.

9. Sanasto

LAKIEN PERUSTA

Oikeutettu etu tarkoittaa liiketoimintamme kiinnostusta liiketoiminnan harjoittamiseen ja johtamiseen, jotta voimme tarjota sinulle parhaan palvelun / tuotteen ja parhaan ja turvallisimman kokemuksen. Varmistamme, että otamme huomioon ja tasapainotamme mahdolliset vaikutukset sinuun (sekä positiiviset että negatiiviset) ja oikeuksiisi, ennen kuin käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme mukaisesti. Emme käytä henkilötietojasi toimintoihin, joissa kiinnostuksemme syrjäyttävät sinulle kohdistuvat vaikutukset (ellei meillä ole suostumustasi tai laki toisin vaatii tai salli). Voit saada lisätietoja siitä, miten arvioimme oikeutettuja etujamme verrattuna mahdollisiin vaikutuksiin, joita sinuun liittyy tiettyihin toimintoihin, ottamalla meihin yhteyttä.

Sopimuksen toteuttaminen tarkoittaa tietojen käsittelyä silloin, kun se on tarpeen sellaisen sopimuksen toteuttamiseksi, jonka osapuolena olet, tai ryhtyä toimiin pyynnöstäsi ennen tällaisen sopimuksen tekemistä.

Lakisääteisen tai lakisääteisen velvoitteen noudattaminen tarkoittaa henkilötietojesi käsittelyä silloin, kun se on tarpeen lakisääteisen tai lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.

Euroopan komissio tarjoaa online-riidanratkaisualustan (ODR), johon pääsee osoitteesta http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Emme aio osallistua riitojenratkaisumenettelyyn riitojenratkaisuelimessä.