Chat with us, powered by LiveChat

UKK:t

Usein kysyttyjen kysymystemme tietokanta.

Mikäli et näe vastausta kysymykseesi alla, lähetäthän meille sähköpostia tai aloita Livechat, niin me yritämme auttaa sinua.

Kuinka paljon postimaksu on?

Kun lähetät näytteesi meille, muistathan maksaa oikean postimaksun kirjekuoresta tai paketista. Mikäli et maksa oikeaa postimaksua, näytteet eivät välttämättä saavu testilaboratorioomme. Siksi saatat joutua lähettämään näytteet uudelleen oikealla postimaksulla. Etsithän sopivan postitustavan. Saadaksesi lisää tietoa, vierailethan Kansainvälinen palvelu-sivullamme

Millainen testinne on verrattuna verikokeeseen?

Testimme eivät ole yhtä invasiivisia verrattuna verikokeeseen, ja ne ovat merkittävästi halvempia. Verikokeilla viimeisin ateriasi voi vaikuttaa tuloksiin; hiustestauksella taas tieto säilyy pidemmän aikaa ja se kertoo pidemmästä ajanjaksosta. Muistathan, että tarjoamme 100% rahanpalautustakuun, mikäli et ole täysin tyytyväinen tuloksiisi, joten et voi menettää mitään (katso Käyttöehdot).

Minulla on värjätyt hiukset, vaikuttaako tämä tuloksiin?
Ei, testi tehdään hiusnäytteen rakenteesta, joten hiusväri ei vaikuta tuloksiin.
Miten otan hiusnäytteen?

Turvallisin tapa ottaa hiusnäyte on pyytää joku auttamaan sinua. Harjaa ensin hiuksiasi alhaalta ylöspäin paljastaaksesi hiusten juuren päälaelta. Pidä sitten pientä määrää hiuksia peukalon ja keskisormen välissä ja leikkaa hiuksia niin läheltä päänahkaa kuin mahdollista (vuodattamatta verta). Mikäli sinulla ei ole ketään apunasi, peilin käyttäminen voi auttaa välttämään loukkaantumista.

Mitä testiini sisältyy?

Testituloksesi sisältävät kaikki tuotteet, joille on havaittu 85% tai korkeampi intoleranssi. Tuhansien testien tekemisen jälkeen olemme huomanneet 85%:n olevan se piste, jossa intoleranssin oireet alkavat kehittyä. Tämän vuoksi emme säilytä mitään tietoja, jotka ovat 85% rajan alapuolella.

Entä jos en ole tyytyväinen?
Olemme ylpeitä siitä, että meillä on 99.6% asiakastyytyväisyystaso. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen palveluumme, otathan yhteyttä meihin suoraan sähköpostitse tai livechatin kautta niin pian kuin mahdollista, jotta voimme auttaa sinua ratkaisemaan ongelmasi.
Hiukseni ovat hyvin lyhyet, voitteko silti tehdä testit?

Hiusnäytteen ei tarvitse olla päästä; voimme testata karvaa mistä tahansa ruumiinosasta, kuten jalasta, käsivarresta tai rinnasta.

Kuinka paljon hiuksia minun tulee toimittaa?

Vain pieni määrä – 5 yksittäistä hiussuortuvaa. Emme vaadi hiustuppoja.

En ole ostanut ennen internetistä. Miten voin olla varma, että teette testin?

Olemme Paypalin verifioima yritys, ja käytämme heitä, sillä he antavat takuun internethuijauksia vastaan. Liitämme Paypal-kuittiin osoitteemme, sähköpostimme ja puhelinnumeromme, jotta voit ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla on ongelmia.

Miksi hintanne ovat niin halpoja?
Pidämme kulumme alhaalla ja lähetämme raportit sähköpostilla säästääksemme postikuluja ja paperia. Tämän vuoksi voimme tarjota niin kattavan ja tarkan testin tarjottuun hintaan.
Tuleeko lisäksi muita maksuja?

Tällä hetkellä sinun tulee maksaa paketin lähetyksestä käsittelykeskukseemme Iso-Britanniaan. Varmistathan, että olet maksanut oikean postimaksun, sillä emme ole vastuussa lisäveloituksista.

Voitteko tehdä testin eläimille?

Eläinlääkäreiden mukaan eläimet, erityisesti koirat, voivat kärsiä todella paljon intoleransseista. Useilta eläinlääkäreiltä (ja lemmikkien omistajilta) saamiemme pyyntöjen vuoksi olemme suunnitelleet testit erityisesti koirille ja kissoille. Voit tilata testin normaaliin tapaan.

Missä testit käsitellään?
Kaikki testit käsitellään testilaitoksellamme Iso-Britanniassa. Kun hiusnäyte on vastaanotettu laitoksellamme, saat tuloksesi 7 päivän kuluessa.
Miten tilaan teiltä intoleranssitestin?
Testit voidaan tilata verkosta sivustomme turvallisen kassan kautta. Mikäli sinulla on kysmyksiä, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä livechattimme kautta, joka toimii 24 tuntia päivässä maanantaista perjantaihin.
Voitteko tehdä testin lapselleni?

Emme voi testata alle kuusivuotiaita lapsia.

Mitä jos tuloksissani ei näy intoleransseja?
Vaikka se onkin hyvin epätodennäköistä, toisinaan näyte osoittaa, että sinulla ei ole korkeatasoisia intoleransseja lainkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että et kärsi ruoka- tai muusta intoleranssista, mutta voisit hyötyä myrkyllisten metallien tai ravintoaineiden testauksesta.
Mikä Bioresonance on?

Bioresonance-hoito on täydentävää lääketiedettä, jossa käytetään laitetta, joka havaitsee ja diagnosoi kehosta tulevia elektromagneettisia signaaleja. Nämä 1970-luvulla lääkäreiden ja biofyysikoiden kehittämät laitteet ovat säännöllisessä käytössä yli 38 eri maassa.

Mitkä laitteet testaavat näytettäni?

Käytämme MARS III-kvanttivastejärjestelmiä, joiden valmistaja on Bruce Copen Laboratories.

Mitä valtuutuksia laitteillanne on?

Bruce Copen Laboratories noudattaa EN ISO 13485:2003 + AC: 20907:n mukaista laadunvalvontajärjestelmää, ja se on sertifioitu lääketieteellisten tuotteiden valmistaja. MARS III on hyväksytty lääketieteelliseksi, luokan IIa laitteeksi direktiivin 93/42/EEC mukaisesti.

Missä testit tehdään?

Testit tehdään laboratoriolaitoksellamme, joka noudattaa Hyvää laboratoriokäytäntöä. Se tarkoittaa useita periaatteita, joiden on tarkoitus varmistaa ei-kliinisten laboratoriotutkimusten, kuten meidän tutkimuksemme, laatu ja yhtenäisyys.

Kuinka kauan olette tarjonneet tätä palvelua?

Olemme johtaneet markkinoita täydentävän lääketieteen hoidoissa vuodesta 2008, ja olemme jatkuvasti sijoittaneet viimeisimpiin laitteisiin ja koulutuksiin varmistaaksemme, että tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja vastinetta rahalle.

Missä testi tunnustetaan?

Saat täydellisen luettelon Tutustu kansainvälinen palvelu-sivulla, jossa useammat maat lisätään vuosittain. Meidän testit ovat saatavilla suoraan verkko sivujemme kautta ja osana säännöllistä täydentävä lääketieteellinen diagnoosi yli 131 lääkärit ja toimijat maailmanlaajuisesti.

Saa lisää tietoa testeistämme. Omasi tilaaminen tänään on helppoa.

TILAA NYT